Futbalisti Čadce sa rozlúčili s domácimi fanúšikmi víťazstvom nad Žarnovicou

Čadca - V 12. kole III. futbalovej ligy zvíťazili hráči FK Čadca nad Žarnovicou 3:1. Bol to zároveň posledný zápas na domácom štadióne v jesennej časti a posledné dve kolá odohrajú Čadčania na ihriskách súperov.

Zápas sa začal vo svižnom tempe. Domáci hráči od úvodných minút zatlačili súpera na svoju polovicu a už v 1. minúte otvoril skóre najlepší čadčiansky strelec Tomáš Kubica. Čadčania sa neuspokojili s jednogólovým vedením a naďalej pokračovali v tlaku a v 13. minúte sa opäť presadil Kubica, ktorý zvýšil na 2:0. Diváci boli s hrou i s priebežným výsledkom spokojní. V 30. minúte umocnil radosť fanúšikov tretím gólom Dávid Ihelka. Čadčania po treťom góle zvoľnili tempo, na čo doplatili gólom hosťujúceho Šovčíka zo 41. minúty.

V druhom polčase sa zápas len dohrával. Nepresadili sa ani domáci, ani hostia, a tak si hráči Čadce zaknihovali už celkovo siedme víťazstvo.

FK Čadca - MFK Žarnovica 3:1 /3:1/ Góly Čadce: 1. a 13. Kubica, 30. Ihelka.

Zostava FK: Hlava - Zubka, J.Tlelka, T.Tlelka, Coma, Jarabica, Ihelka, Šebík, Kubica, Kulla, Vakula. Striedali: Koňařík, Bacula, Dobda. Zápas sledovalo 150 divákov.